Anna Karenina

Iunie 2007

Posted on: June 15, 2011

Se apropia finalul primului an de liceu, respectiv ultimului an de liceu al lui V. In ultima vreme, relatia noastra decursese perfect, nu aveam niciun moment de care sa ma plang, pana am simtit ca se baga prietena mea intre noi. Gelozia mea infantila l-a facut pe V. sa imi ceara sa ma indepartez de el. Nu suporta ideea ca nu aveam incredere in el din cauza unui incident minor. Ce nu realizase el este ca ma ranise foate tare, ma durea sa stiu ca nu imi acorda atentie numai mie, ci si altor fete.

I-am scris o scrisoare, pe care nu am vrut sa o citeasca de fata cu mine, eram indurerata si totodata rusinata de faptul ca il banuisem ca putea simti ceva pentru ea. Nu l-au interesat scuzele mele, mi-a spus ca nicio scuza nu isi are rostul dupa ce faci rau cuiva, dar nu-i dadeam dreptate, pentru ca voiam sa fiu iertata si sa ne impacam. A durat putin timp pana sa ne intalnim din nou, sa ni se faca dor unul de altul si in final sa ma intrebe ce asteptam de mult.

Acest interval de timp mi s-a parut o eternitate. Plangeam incontinuu, mi-am rugat mama sa le spuna tuturor ca sunt plecata, ca nu vreau sa vad pe nimeni, nu raspundeam la telefon, nicaieri, voiam doar sa fiu singura cu durerea mea. Nu am facut decat sa-mi demonstrez imaturitatea. Nici in ziua de azi nu am aflat ce l-a determinat sa se intoarca la mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: